Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisiyle kavga etmek

Rüyada eltisiyle kavga etmek

Rüyada eltisiyle kavga etmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada eltisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada eltisiyle kavga etmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada eltimle kavga etmek başarılarının hiçe sayılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eltiyle kavga etmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltimi görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eltimi hamile görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada eltisiyle tartışmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada eltisini hamile görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eltimin kızını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments