Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma suyu sıkmak

Rüyada elma suyu sıkmak

Rüyada elma suyu sıkmak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada elma suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada elma suyu sıkmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu sıkmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sağlığının bozulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Rüyada meyve suyu sıkmak daha çok dünya malı edineceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret eder.

Rüyada suyunu sıkmak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada su sıkmak neşeli zamanların yaşanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada portakal suyu sıkmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali suyu sıkmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada limon suyu sıkmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments