Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu sıkmak

Rüyada nar suyu sıkmak

Rüyada nar suyu sıkmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada nar suyu sıkmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada nar sıkmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde nar görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, dertlerin son bulacağına, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu almak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada nar suyu yapmak onu dinleyeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada nar suyu görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar suyu içmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, şansının ve bahtının döneceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments