Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu sıkmak

Rüyada portakal suyu sıkmak

Rüyada portakal suyu sıkmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada portakal suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada portakal suyu sıkmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada portakal sıkmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada portakal suyu görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada portakal suyu ikram etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, onları tebrik edeceğine, yaşananları unutturacağına yorulur.

Rüyada portakal suyu almak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, onlara hayrının dokunacağına delalettir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments