Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali suyu sıkmak

Rüyada şeftali suyu sıkmak

Rüyada şeftali suyu sıkmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada şeftali suyu sıkmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeftali suyu görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada şeftali suyu içmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Rüyada meyve suyu sıkmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada suyunu sıkmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada portakal suyu sıkmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada suya limon sıkmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments