Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su sıkmak

Rüyada su sıkmak

Rüyada su sıkmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada su sıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada meyve suyu sıkmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada limon suyu sıkmak derin bir nefes alacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak istediği yola çıkacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada suyunu sıkmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada suya limon sıkmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Rüyada nar suyu sıkmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şeftali suyu sıkmak günahlara, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu sıkmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, tövbe etmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments