Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon suyu sıkmak

Rüyada limon suyu sıkmak

Rüyada limon suyu sıkmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, söylediklerinin çıkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sabit geliri olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada limon suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada limonun suyunu sıkmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalettir.

Rüyada limon suyu sıkmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada suya limon sıkmak çözümsüz sorunları olmayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada limonu sıkmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada zeytine limon sıkmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada çaya limon sıkmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe limon sıkmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada göze limon sıkmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hayallerine kavuşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments