Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve suyu sıkmak

Rüyada meyve suyu sıkmak

Rüyada meyve suyu sıkmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bereketin ve karın artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada meyve suyu sıkmak gözünün yaşını sileceğine, elindekini de bitireceğine, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada meyve sıkmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada limon suyu sıkmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya limon sıkmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada portakal suyu sıkmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada suyunu sıkmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada elma suyu sıkmak büyük atılımların yapılacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada nar suyu sıkmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments