Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyunu sıkmak

Rüyada suyunu sıkmak

Rüyada suyunu sıkmak yeni siparişler alacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, işlerin kara geçeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyunu sıkmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada elma suyu sıkmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Rüyada limon suyu sıkmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve suyu sıkmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyunu sıkmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Rüyada suya limon sıkmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada nar suyu sıkmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada şeftali suyu sıkmak kendini yiyip bitireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments