Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma seçmek

Rüyada elma seçmek

Rüyada elma seçmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma seçmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada elma seçmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç seçmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye seçmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada şarap seçmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada gözlük seçmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine mezar seçmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan seçmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada taş seçmek çok güzel günler görüleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments