Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş seçmek

Rüyada taş seçmek

Rüyada taş seçmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada taş seçmek gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada taş seçmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına inanılır.

Rüyada nohut seçmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yaşam refahının düşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk seçmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşarp seçmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada oda seçmek elinize para geçeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boya seçmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada toka seçmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işinde zarar edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada perde seçmek başka kimselere de yardım edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments