Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç seçmek

Rüyada kılıç seçmek

Rüyada kılıç seçmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Rüyada kılıç seçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Rüyada kılıç seçmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceviz seçmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada eş seçmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada terlik seçmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik seçmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem seçmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada alyans seçmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm seçmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments