Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap seçmek

Rüyada şarap seçmek

Rüyada şarap seçmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap seçmek gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada şarap seçmek şansın yüze güleceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fındık seçmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek rızkında ve malından olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada erik seçmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar seçmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada yemek seçmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ağır günler geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık seçmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada perde seçmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments