Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleriyle mezar kazmak

Rüyada elleriyle mezar kazmak

Rüyada elleriyle mezar kazmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, istihdam edeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada elleriyle mezar kazmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elle mezar kazmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle mezar kazmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mezarını kazmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sorunların artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu mezar kazmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarını kazmak zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments