Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu mezar kazmak

Rüyada dolu mezar kazmak

Rüyada dolu mezar kazmak mutluluğun aileye geri döneceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada dolu mezar kazmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada dolu mezar kazmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işarettir.

Rüyada annenin mezarını kazmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalettir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, onların önüne geçeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işarettir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mezarını kazmak zengin olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarını kazmak barış ve sevgi içinde olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments