Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle mezar kazmak

Rüyada kürekle mezar kazmak

Rüyada kürekle mezar kazmak suçlamalardan aklanılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada kürekle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada kürekle mezar kazmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırın küreği görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulur.

Rüyada kürekle adam dövmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulur.

Rüyada kürekle kar atmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada süpürge kürek görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada sandal kürek çekmek uzun uzun dalıp gideceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments