Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı kazmak

Rüyada mezarlığı kazmak

Rüyada mezarlığı kazmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada mezarlığı kazmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada mezar kazmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dolu mezar kazmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak fakir çocukları giydireceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık kazmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Rüyada eve mezar kazmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments