Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle mezar kazmak

Rüyada elle mezar kazmak

Rüyada elle mezar kazmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada elle mezar kazmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kazancının günden güne düşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının mezarını kazmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sorunların biteceğine, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments