Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, imkânlarının azalacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek daha fazla rızık elde edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, duygularının ön plana çıkacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını kazmak maddi imkanlarının çoğalacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve mezar kazmak sermaye elde edeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık kazmak bir daha kopmayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük hatalar yapacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments