Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarını kazmak

Rüyada mezarını kazmak

Rüyada mezarını kazmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şeytana uyacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlığı kazmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada annesinin mezarını kazmak işe gösterilen ilginin artacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada mezarını kazdığını görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş mezar kazmak şaşkın olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını kazmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments