Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin üstünde yürümek

Rüyada ellerinin üstünde yürümek

Rüyada ellerinin üstünde yürümek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada elleri üstünde yürümek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ellerin üstünde yürümek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada elinin üstünde yürümek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz üstünde yürümek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada duvar üstünde yürümek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek bir organizasyona katılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments