Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin üstünde yürümek

Rüyada elinin üstünde yürümek

Rüyada elinin üstünde yürümek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bolluk içinde yaşamaya, manevi mutluluğu tadacağına, kısmetlerinin artacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada elleri üstünde yürümek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada elinin üstünde yürümek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ellerin üstünde yürümek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulur.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde yürümek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimen üstünde yürümek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hane içine ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yürüdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments