Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üstünde yürümek

Rüyada bulutların üstünde yürümek

Rüyada bulutların üstünde yürümek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çok kötü günler göreceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada bulut üstünde yürümek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek zinde kalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bulutun üstünde olmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, acı veren durumların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments