Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üstünde yürümek

Rüyada duvar üstünde yürümek

Rüyada duvar üstünde yürümek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, duygularının ön plana çıkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada duvar üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada duvar üstünde yürümek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde yürümek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Rüyada duvar üstünde olmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulmaktadır.

Rüyada duvar üstünde durmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada duvarın üstünde durmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments