Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üstünde yürümek

Rüyada buz üstünde yürümek

Rüyada buz üstünde yürümek aile içindeki huzurun kaçacağına, oldukça büyük başarılara, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Rüyada buz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada buz üstünde yürümek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek sadaka ya da zekat vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada buzun üstünde yürümek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada buzun üstünde kaymak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde buz görmek kendisini işine vereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde yatmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments