Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin üstünde yürümek

Rüyada ellerin üstünde yürümek

Rüyada ellerin üstünde yürümek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada ellerin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada elleri üstünde yürümek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerin üstünde yürümek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek sevinç gözyaşları döküleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret eder.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada havuz üstünde yürümek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments