Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri üstünde yürümek

Rüyada elleri üstünde yürümek

Rüyada elleri üstünde yürümek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Rüyada elleri üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada ellerin üstünde yürümek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rızkın çoğalacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada elinin üstünde yürümek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri üstünde yürümek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Rüyada kayanın üstünde yürümek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünden yürümek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çatının üstünde yürümek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada nehrin üstünde yürümek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments