Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor ateş üstünde yürümek

Rüyada kor ateş üstünde yürümek

Rüyada kor ateş üstünde yürümek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada kor ateşte yürümek işlerin ters gideceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor ateşi söndürmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor olmuş ateş görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada kor ateş yemek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ateş ve kor görmek kendisine olan güveninin azalacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kısmetin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kor ateş görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments