Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin parladığını görmek

Rüyada ellerinin parladığını görmek

Rüyada ellerinin parladığını görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada ellerinin parladığını gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada ellerinin parladığını görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada kuranın parladığını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada yıldız parladığını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ömrünün uzun olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözleri parlamak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların parladığını görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün parladığını görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek işlerinin iyi gideceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada dişlerin parladığını görmek ağlayacağına, strese gireceğine, bol nimete kavuşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments