Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların parladığını görmek

Rüyada yıldızların parladığını görmek

Rüyada yıldızların parladığını görmek kazancında da artış meydana geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada yıldızların parladığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada yıldızların parladığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız parladığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızın parladığını görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin parladığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzün parladığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin parladığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada dişinin parladığını görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada güneşin parladığını görmek kalabalıktan uzak olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments