Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin parladığını görmek

Rüyada dişlerin parladığını görmek

Rüyada dişlerin parladığını görmek zor günlerden geçeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerin parladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Rüyada dişlerinin parladığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerin parladığını görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada saçın parladığını görmek sağlığını geri kazanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzü parlamak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada güneşin parladığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının parladığını görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada ellerinin parladığını görmek onlara çok bağlı olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments