Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın parladığını görmek

Rüyada kuranın parladığını görmek

Rüyada kuranın parladığını görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranın parladığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Rüyada kuranın parladığını görmek düşmanlarını bile affedeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Rüyada dişlerin parladığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın parladığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün parladığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ona özlemle sarılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin parladığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin parladığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments