Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Rüyada elinin kuruduğunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, rızıksız kalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş dut yemek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş nane görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments