Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş nane görmek

Rüyada kurutulmuş nane görmek

Rüyada kurutulmuş nane görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunlarının da son bulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş nane gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kurutulmuş nane görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet eder.

Rüyada nane kurutmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada nane likörü içmek tecrübelerini aktaracağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kuru nane almak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada nane limon yapmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nane görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nane toplamak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada nane kurusu görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, bol nimete kavuşulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments