Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kuruduğunu görmek

Rüyada elinin kuruduğunu görmek

Rüyada elinin kuruduğunu görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada elinin kuruduğunu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kurutmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, gözyaşına boğulacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet eder.

Rüyada denizi kurutmak kızı olanların da gelin edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı kurutmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments