Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş dut yemek

Rüyada kurutulmuş dut yemek

Rüyada kurutulmuş dut yemek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş dut yemek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş dut yemek para kazanmaya başlayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş dut görmek hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz dut yemek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada siyah dut yemek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut koparıp yemek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken dut yemek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut toplayıp yemek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments