Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin kuruduğunu görmek

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ellerin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Rüyada elinin kuruduğunu görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş dut yemek isteklerin tek tek yerine geleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada çorap kurutmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işarettir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek daha fazla yakınlaşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments