Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday kuruttuğunu görmek

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek üzüntülerin daha da artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yenileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday kuruttuğunu gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek hainlik yapacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kurutmak çok para kazanılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulur.

Rüyada yün kurutmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş domates görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments