Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş papatya görmek

Rüyada kurutulmuş papatya görmek

Rüyada kurutulmuş papatya görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, dedikodu edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş papatya gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye papatya vermek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçta papatya görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden papatya almak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine papatya vermek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada papatya tacı takmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada papatya taç görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada buket papatya görmek hayırlı adımlar atacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments