Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün kuruduğunu görmek

Rüyada gölün kuruduğunu görmek

Rüyada gölün kuruduğunu görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Rüyada gölün kuruduğunu gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, sabırlı olarak üstesinden geleceksiniz.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Rüyada halı kurutmak korkularından kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurutma biber görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada üzüm kurutmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap kurutmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kurutmalık görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments