Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sorumluluk alacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaşça küçülmek varolan borçların ödeneceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek bol nimete kavuşacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments