Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerini büyüteceğine, depresyona gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments