Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına inanılır.

Rüyada başkasının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet eder.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek sahip olacağı malın faazlalığına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, işinden uzaklaşacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek geçecek güzel bir ömre, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyu küçülmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada büyüyüp küçülmek hayata küsecek duruma geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments