Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini şiş görmek

Rüyada ellerini şiş görmek

Rüyada ellerini şiş görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, gözyaşlarının dineceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini şiş gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek endişelerin biteceğine, ömür boyu süreceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada eli şiş görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş el görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şiş görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada elin şiştiğini görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kötü işlere girmeyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada elinin şiştiğini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Rüyada elleri şiş görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments