Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli şiş görmek

Rüyada eli şiş görmek

Rüyada eli şiş görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, mali olarak küçüleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada eli şiş gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada ellerini şişmiş görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada ellerini şiş görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada eli şiş görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada elinde şişlik görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Rüyada elini şişmiş görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada elin şiştiğini görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada elleri şiş görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işarettir.

Rüyada şiş el görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments