Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin şiştiğini görmek

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, kazançlı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada elinin şiştiğini görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulur.

Rüyada elleri şiş görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulur.

Rüyada şişmiş el görmek kafasını toparlayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Rüyada eli şiş görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada şiş el görmek yüzlerin asılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments