Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin şiştiğini görmek

Rüyada elinin şiştiğini görmek

Rüyada elinin şiştiğini görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada elinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada şişmiş el görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli şiş görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kendini bunu başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada şiş el görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına inanılır.

Rüyada elin şiştiğini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde şişlik görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri şiş görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulur.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek ilişkilerin noktalanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments