Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elin şiştiğini görmek

Rüyada elin şiştiğini görmek

Rüyada elin şiştiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada elin şiştiğini gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çıkmaza gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde şişlik görmek korkularının üzerine gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada elin şiştiğini görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada eli şiş görmek asla harama bulaşmayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada ellerini şiş görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elini şişmiş görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş el görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments