Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri şiş görmek

Rüyada elleri şiş görmek

Rüyada elleri şiş görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, şen kahkahalar atacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, evliliğinde mutlu olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işarettir.

Rüyada elleri şiş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini şişmiş görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli şiş görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada elini şişmiş görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada şiş el görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş el görmek hastalıkların şifa bulacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada elinde şişlik görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments