Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş el görmek

Rüyada şişmiş el görmek

Rüyada şişmiş el görmek borçlanıp, hasta olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada şişmiş el gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada elinin şiştiğini görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada şişmiş el görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Rüyada ellerini şiş görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli şiş görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada elinde şişlik görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elin şiştiğini görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments